Rose & Co

AlgemeenAls je de betoverende wereld van Rose & Co. binnenstapt, betreed je een andere eeuw. Een tijdperk van romantiek en decadente luxe. Een prachtig decor voor een unieke collectie producten. Denk hierbij aan prachtige zeepjes in de vorm van Cupcakes en taartjes voor in bad en bodylotions in heerlijke smaken als Sugared Violettes en Sweet as Cherry Pie!

Rose & Co. is een origineel Brits merk. Bij de vervaardiging van de producten wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige en lokale ingrediënten. Veel van de producten zijn met de hand gemaakt, volgens traditionele methodes. Rose & Co. is een creatie van moeder en dochter die met veel liefde een Victoriaanse apotheek hebben gerestaureerd. In dit pand aan Main Street 84 in Haworth was vroeger al een apotheek gevestigd. Precies in de tijd dat de gezusters Brönte (auteurs van de wereldberoemde boeken Jane Eyre en Wuthering Heights) in het dorp woonden. De apotheek is in Victoriaanse glorie hersteld met antieke inrichting en glazen toonbanken.
De Patisserie de Bain lijn van het merk Rose & Co. is een kleurige collectie traktaties met producten voor in bad en voor het lichaam. Geïnspireerd op kleurrijke Franse patisserie, met een leuke mix van stijlen, kleuren en geuren. Deze lijn biedt veel verschillende producten zoals: Tartelettes voor in bad, hand- en bodylotion, bad & showergel en Cupcake zeepjes.

De signature range van Rose & Co.: No. 84 is vernoemd naar de wereldberoemde apotheek aan Main Street no. 84 in Haworth. Deze bad- en bodylijn is gebaseerd op de klassieke geur van rozen maar dan met een moderne twist. Deze lijn biedt een brede variatie: Bath soak, handzeep, hand- & bodycrème en cupcake zeepjes.