NO-AD

NO-AD: Zonbescherming voor het hele gezin

NO-AD is één van de grootste merken zonnecosmetica in Amerika. NO-AD spendeert geen geld aan grootschalige mediacampagnes, waardoor de produkten voor een lage prijs kunnen worden aangeboden. Verder worden de verschillende beschermingsfactoren voor een vrijwel uniforme prijs aangeboden, waardoor iemand met een gevoelig huid niet veel meer hoeft te betalen voor de bescherming daarvan.

 

NO-AD biedt een compleet assortiment beschermende en verzorgende zonneprodukten. Er zijn zonnelotions verkrijgbaar vanaf beschermingsfactor 15 tot en met 50+. Voor de gevoelige baby- en kinderhuid zijn speciale formules ontwikkeld die extra bescherming bieden. Tevens is er voor de echte zonaanbidder Hawaiian Oil (met kokosolie).

Voor de verzorging van de huid na het zonnen zijn twee verschillende soorten after suns in het assortiment opgenomen: een verkoelende Aloë Vera Gel en een verzorgende Aloë Vera Lotion.

 

De anti-zonnebrandmiddelen van NO-AD zijn hypoallergeen en dus ook uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Ze bevatten verzorgende aloë vera-extracten, vitamine E en cacaoboter. De hoogwaardige filters bieden bescherming tegen zowel UVA- als UVB-straling. Daarnaast zijn de produkten water- en zweetbestendig. NO-AD is niet getest op dieren.

 

NO-AD is te verkrijgen in vier soorten verpakkingen: een handzame 100 ml tube, een 250 ml tube, een 250 ml spray en een 500 ml flacon.

 

Voor meer informatie over NO-AD en zonbescherming in het algemeen: www.noadsuncare.nl